VILLKOR

Dessa villkor gäller för all försäljning genom OH.AH! Creative Works AB på www.ohahcreativeworks.com. Du ingår ett avtal med OH.AH! Creative Works AB genom att lägga en order. OH.AH! Creative Works AB har rätt att ändra dessa villkor när som helst, men ändringar i villkoren som görs efter att beställning är lagd påverkar inte beställningen. Dessa villkor och tvister som uppstår i samband med dem, eller vid användandat av websidan www.ohahcreativeworks.com, skall hanteras enligt tillämpbar svensk lag.

FÖRETAGSINFORMATION

OH.AH! Creative Works AB
Sockerbruket 17, 414 51 Göteborg, Sverige
Org.nr.: 559240-6051

Moms nr.: SE559240605101 

Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@ohahcreativeworks.com med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

BESTÄLLNING

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@ohahcreativeworks.com.

Leverans

Våra normala leveranstider är max 7 arbetsdagar. OBS! Paket transporteras inte under helger eller lokala högtider. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) skall du kontakta oss på e-postadress: info@ohahcreativeworks.com.

Priser och betalning

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms. OH.AH! Creative Works erbjuder betalning via kort (VISA och Mastercard). För betalning med faktura så skicka förfrågan till info@ohahcreativeworks.com

RETURPOLICY

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.
Vid nyttjande av din ångerrätt:

Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till oss info@ohahcreativeworks.com. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.

Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.

Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna ska skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.

På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Ej uthämtade paket 

Ej uthämtade paket kommer att returneras till oss. Du kommer att debiteras alla kostnader kopplade till returfrakten. 

REKLAMATION OCH KLAGOMÅL

Vi kollar alla produkter noggrant innan dessa skickas till dig. Om en produkt är felaktig eller skadad när du får din beställning kan den returneras mot ett giltigt kvitto eller orderbekräftelse. OHAH creative Works AB erbjuder utbyte mot annat exemplar av samma produkt. Om samma produkt inte är tillgänglig erbjuds du full återbetalning av kostnaden för inköp och frakt. Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.

Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till info@ohahcreativeworks.com där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet.
OH.AH! Creative Works AB följer Konsumentköpslagen, se www.konsumentverket.se

Ansvarsbegränsning

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.

Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.

Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt. En del av våra produkter är handgjorda, och skillnader i utförandet kan därför variera något.

SEKRETESSPOLICY

Vi använder cookies.

Genom att handla hos OH.AH! Creative works AB accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.

OH.AH! Creative works AB är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning.

Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen  (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.

Vilka uppgifter lagrar vi?
Vi samlar in så lite data som möjligt om dig. Vi behöver din e-post, Instagram-alias eller annan kontaktinformation för att kunna kommunicera med dig. Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Rättslig grund
I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.

Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?

Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör.

Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer.
För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans.

E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering.
De fraktbolag vi samarbetar med är: PostNord, DHL.

Ansvarig för dataskydd
OH.AH! Creative works AB är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i webbutiken och ser till att reglerna efterföljs.

 

KONTAKTA OSS:

Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@ohahcreativeworks.com

med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

 

OH.AH! Creative Works AB
Sockerbruket 17, 414 51 Göteborg
Sverige

Follow Us

  • Vit Instagram Ikon
  • Vit Facebook Ikon

OH.AH! Creative Works

Sockerbruket 17

414 51 Göteborg

© 2019 OHAH Creative Works  All rights reserved